Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten

Steun het JEUGDFONDS ZWEMONDERWIJS

Nog steeds zijn er in onze stad jaarlijks honderden kinderen in de leeftijdsgroep van 5 tot 8 jaar die niet leren zwemmen. Sinds het schoolzwemmen is afgeschaft blijven ieder jaar weer vele kinderen verscholen van goed zwemonderwijs. Vaak is het een organisatorisch probleem, maar ook vaak een financieel. Het is niet voor ieder gezin haalbaar om de kinderen op zwemles te krijgen.

Dit jaar wil het JEUGDFONDS ZWEMONDERWIJS met uw hulp graag iets aan doen voor allé kinderen uit de gemeenten Maastricht en Eijsden. Tijdens een weekend in het najaar worden alle kinderen (via hun scholen) uitgenodigd om naar een GRATIS ZWEMDAG te komen in het Geusseltbad. De hele dag kunnen kinderen spelen, leszwemmen, oefenen voor een echte wedstrijd, duiken en van de springplank. De kinderen kunnen gezamenlijk ruiken aan alle sporten en mogelijkheden die er voor kinderen in het Geusseltbad te doen zijn. Zorg dat er dit jaar ruimte is voor alle kinderen in Maastricht en Eijsden om mee te doen aan deze speciale ZWEMDAG!

Steun daarom jouw HELD middels een financiële bijdrage en maak daarmee het open water event tot een onvergetelijk en succesvol evenement!

 

Tijdens de GRATIS ZWEMDAG zal er iemand aanwezig zijn van het JEUGDFONDS ZWEMONDERWIJS om vragen van ouders te beantwoorden. Kom dus gerust met uw kind mee, we helpen jullie graag verder.