Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten

Nieuw: Inschrijven 2020

INSCHRIJVEN IS IN 2020 NIET MEER MOGELIJK. Het seizoen loopt ten einde en het eindejaars evenement is volgeboekt. In de winter zullen we het programma voor 2021 voorbereiden.
 

----
Lid worden betekent deelnamen aan ALLES! Beperkte leden Planningsapp aansluiten en plannen behalve op de Waolenwiert. Alleen events? Kan ook, kies de optie grindgat zwemmers en klik alleen aan waaraan je wil deelnemen (blauwe vinkje)!


Ben je al lid van een vereniging of wil je geen lid worden maar onderken je wel het belang van zelfregulering? Kies dan voor deelname aan de Grindgat 1,5 meter planning app en zorg dat we straks niet met teveel mensen tegelijk aan het grindgat staan, maar reguleer en zoek rustige momenten uit. En ga nooit met meer dan 2 mensen zwemmen! Jouw geclaimde tijdslot kun je vanuit de app heel snel via WhatsAPP delen naar jouw medeclubleden! 

 

Inschrijven voor 2020. Wordt lid of kies voor losse events!

Totaal: €