Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten

Nieuw: Inschrijven 2020

Je kunt je ineens voor alles inschrijven en daarmee een financieel voordeel genieten. Betalen kan direct online na invulling van onderstaande formulier. Als je lid wordt van de Grindgat Zwemmers voor het hele jaar zijn alle genoemde events gratis voor jou!

Ben je al lid van een vereniging of wil je geen lid worden maar onderken je wel het belang van zelfregulering? Kies dan voor deelname aan de Grindgat 1,5 meter planning app en zorg dat we straks niet met teveel mensen tegelijk aan het grindgat staan, maar reguleer en zoek rustige momenten uit. En ga nooit met meer dan 2 mensen zwemmen! Jouw geclaimde tijdslot kun je vanuit de app heel snel via WhatsAPP delen naar jouw medeclubleden! 

Voorstel vanaf 11 mei:
Bij SOFA maximaal 3 groepen van 10 personen.
Bij de Köbbesweg maximaal 1 groepen van 10 personen.
Alléén Grindgat Zwemmers: Waolenwiert maximaal 2 groepen van 10 zwemmers.
Maas: maximaal 1 groep van 10 personen.

Je kunt altijd wat verder doorlopen naar een plek om het grindgat in te gaan waar minder mensen zijn als je ziet dat het druk is! Attendeer iedereen op het bestaan van deze app zo zorgen we met z'n allen dat het grindgat open blijft.
 

Inschrijven voor 2020. Wordt lid of kies voor losse events!

Totaal: €