Nieuws over het open water event Maastricht

Nog enkele uren tot einde inschrijving
De weersvoorspelling is perfect! Watertermperatuur aan de koude kant (~18°) maar met ruim meer dan 100 deelnemers nu al een enorm succes! We gaan er een leuk event van maken. Je kunt nog inschrijven tot 20u vanavond, daarna sluit de inschrijving en gaan we het programmaboek maken. 

Oproep aan de ruimhartigen: Als je een wetsuit overhebt, neem dit gewoon mee, grote kans dat je iemand er een plezier mee kunt doen. Alle leenpakken worden geregistreerd op naam en ook weer bij de rechtmatige eigenaar terugbezorgd.
  
 Er is wel een wijziging: het evenement vindt plaats bij FUNVALLEY! De KNZB heeft het behaagd ons een subsidie toe te kennen als eerste OPEN WATER WEDSTRIJD van Limburg!!! Met alle voordelen van dien. Superlocatie, super voorzieningen.
 
Het inschrijvingsaantal is aardig aan het groeien, maar nog vooral mensen van "buiten". 
 
Daarom hierbij de nadrukkelijke herinnering dat we nog 2 weken hebben om in te schrijven. Wacht niet langer, claim je plaats voor het eerste grindgat event bij FUNVALLEY. (Entree inclusief, ook voor supporters). We rekenen op jullie.
 
Heerlijk zwem event in het Grindgat bij Maastricht. Waar het altijd 4 GRADEN WARMER is!

De afsluiting van het open water seizoen, waar beter dan in Maastricht? Zwem mee in het warme zuiden van het land.

Kiezen kan voor 1 of 3 KM oftewel het rondje eiland op zaterdag 23 SEPTEMBER 2017.

Dit prachtig schoon open water wordt gevoed door grondwaterbronnen en de maas. Kom hier jouw open water seizoen afsluiten, het water is hier altijd 4 graden warmer! 
Het open water event is open voor zwemmers aangesloten bij de KNZB, voor Triathlonners aangesloten bij de TBN en Recreanten. Lees meer over de deelnemersvoorwaarden, het programma en de verschillende afstanden waar je aan kunt meewerken.