Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten

Grindgat

    e: info@grindgat.nl

Open Water Zwemmen Maastricht

Events 2022

1) Wetsuit passessies, op verschillende zaterdagochtenden in het voorjaar.
Kijk op: https://swimhunky.nl/nl/wetsuit-passen


Voor een persoonlijke en uitgebreide passessie. We zoeken naar de juiste maat voor je. Daarbij rekening houdend met je doelen.

Tevens krijg je een uitgebreide uitleg over het aantrekken en uittrekken van je wetsuit.

Naast tips over de behandeling van je wetsuit na gebruik ga je er natuurlijk mee het water in om te voelen en te ervaren.

2) Lange afstands zwemtocht op zaterdag(avond) 2 juli 2022. 
Kijk op: https://grindgat.nl/longstance 

Dit evenement werd voor het eerst in 2020 gehouden. Deze prachtige route die vanaf het grindgat de Maas op gaat richting Eijsden brengt je in de mooiste en meest gevarieerde stukjes zwemnatuur die je je kunt bedenken.

De afstand is een ware uitdaging. Daarom bieden we eerdere uitstapmomenten in geval het weer of de omstandigheden erom vragen.

3) Seizoenssluiting en winteropening, datum 2e helft september/begin oktober.

Ga je mee de winter in? Of wil je jouw zwemseizoen op een gezellige manier afsluiten, dan nodigen we je uit om op de rand van zomer en najaar nog eens samen het water in te gaan. Afhankelijk van de watertemperatuur krijgt deze activiteit een voor iedereen passende invulling.