Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten

Grindgat

    e: info@grindgat.nl

Open Water Zwemmen Maastricht

Events 2023

WINTER START op Zaterdag 7 oktober om 10:30u.

Gratis passen en uitproberen van Wetsuits en Winter Open Water accessoires.
Schrijf je in via de timeslots app van de grindgat zwemmers. Ben je geen grindgat zwemmer, dan kun je inschrijven via deze link

KOFFIE MET VLAAI!

 

 

1) Wetsuit passessies, op verschillende zaterdagochtenden in het voorjaar.
Kijk op: https://swimhunky.nl/nl/wetsuit-passen


Voor een persoonlijke en uitgebreide passessie. We zoeken naar de juiste maat voor je. Daarbij rekening houdend met je doelen.
Tevens krijg je een uitgebreide uitleg over het aantrekken en uittrekken van je wetsuit.

Naast tips over de behandeling van je wetsuit na gebruik ga je er natuurlijk mee het water in om te voelen en te ervaren.

2) Lange afstands zwemtocht rondom de langste dag! 24 juni 2023
Kijk op: https://grindgat.nl/longstance 

Dit evenement werd voor het eerst in 2020 gehouden. Deze prachtige route die vanaf het grindgat de Maas op gaat richting Eijsden brengt je in de mooiste en meest gevarieerde stukjes zwemnatuur die je je kunt bedenken.

De afstand is een ware uitdaging. Daarom bieden we eerdere uitstapmomenten in geval het weer of de omstandigheden erom vragen. Ischrijven 2023 vanaf 18 maart 2023..

3) Grindgat on Tour

Voorbereiden voor een lange mooie tocht op een idyllische plek of een uitdagende triathlon? We trainen ervoor en gaan in de aanloop naar meren in Duitsland, Luxemburg en Nederland om te oefenen. 2023 wordt het jaar van de 15KM. Wie traint er mee en gaat mee op zwemweekend voor de 15KM?

Update 2023:
Er staan 2 weekenden grijs gearceerd voor een weekendje richting de VOGEZEN (FR) Lac de Gerardmer en Lac de Longemer, opf Lac du Der-Chantecoq (Saint Dizier/Champagne) dat kan zijn 28 t/m 30 juli en/of 1 t/m 3 september.

 

4) Seizoenssluiting en winteropening, datum 2e helft september/begin oktober.

Ga je mee de winter in? Of wil je jouw zwemseizoen op een gezellige manier afsluiten, dan nodigen we je uit om op de rand van zomer en najaar nog eens samen het water in te gaan. Afhankelijk van de watertemperatuur krijgt deze activiteit een voor iedereen passende invulling.