Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten

Grindgat

    e: info@grindgat.nl

Open Water Zwemmen Maastricht

Route en Parkeren

Routebeschrijving vanuit Eindhoven
A2 richting Maastricht Neem de Willem-Alexander tunnel richting Luik (onderste tunnelbuis). Neem afslag 56 bij Gronsveld / St. Geertruid. Aan het einde van de afslag rechtsaf. Rechtdoor tot aan de T-splitsing, je bent nu al bij het Grindgat.

Optie 1: 
Als je rechtsaf gaat kun je na 400 meter links richting Marina Maastricht en Restaurant Sofa. Vlak voor Restaurant Sofa kun je linksaf het terrein op van het Limburgs Landschap. Daar is een parkeerplaats. 

Optie 2:
Ga links en je ziet na 200 meter de ingang naar Funvalley. Als je 400 meter doorrijdt tot in Oost-Maarland kun je rechtsaf richting de Eijsderbeemden. Aan het einde van de laan is de ingang naar de Waolenwiert alswel de parkeerplaats van de Eijsderbeemden. 

Routebeschrijving vanuit Luik E25 richting Maastricht
Neem afslag 56 bij Gronsveld / St. Geertruid. Aan het einde van de afslag linksaf. Rechtdoor tot aan de T-splitsing, je bent nu al bij het Grindgat. 

Optie 1: 
Als je rechtsaf gaat kun je na 400 meter links richting Marina Maastricht en Restaurant Sofa. Vlak voor Restaurant Sofa kun je linksaf het terrein op van het Limburgs Landschap. Daar is een parkeerplaats. 

Optie 2:
Ga links en je ziet na 200 meter de ingang naar Funvalley. Als je 400 meter doorrijdt tot in Oost-Maarland kun je rechtsaf richting de Eijsderbeemden. Aan het einde van de laan is de ingang naar de Waolenwiert alswel de parkeerplaats van de Eijsderbeemden.

 

Alle andere locaties liggen aan hetzelfde grindgat en zijn via bovenstaande routebeschrijving makkelijk terug te vinden.

Grindgat achter Restaurant Sofa 

Hoge Weerd 6, Maastricht

Zeilvereniging de Waolenwiert
Kasteellaan 11, 6245 SB Eijsden

Eijsderbeemden (Naast de Waolenwiert)
Einde van de Kasteellaan Eijsden

NIET AAN HET GRINDGAT: Het Geusseltbad
Discusworp 4
6225 XP Maastricht
Het Geusseltbad heeft haar eigen parkeergelegenheid