Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten

Open Water ZwemAPP

Grindgat.nl vernieuwd

De openingsclinic op 12 juni was een groot succes! Foto's volgen. Nu op naar de midsummer swim op zaterdagavond 11 juli! Ga jij voor de Maasrally van 3.5km, 7km of 10km? Includes spagettiparty. Grindgat Zwemmers gratis, niet-leden kunnen ook inschrijven voor het event via deze link.

Leden kunnen tot die tijd via onze PLANNINGS APP afspreken om samen te zwemmen met maximaal 10 personen. Dit is een hulpmiddel voor de deelnemers en voor niet-leden die zich speciaal inschrijven voor de planningsapp. Schrijf je in bij de Grindgat Zwemmers. Houd de overheidsrichtlijnen in acht. Zie je anderen aan het grindgat die zich niet aan de richtlijnen houden, attendeer ze op ons initiatief zodat we een goede indruk maken bij de gemeenten Eijsden en Maastricht en we afsluiting voorkomen! Ga hier serieus mee om.

Kijk op de Events pagina om te zien wat er allemaal op de kalender staat in 2020.
Gratis deelnemen aan alle (open water) evenementen en de aangeboden faciliteiten? Word dan lid van de Grindgat Zwemmers!

Promotie Grindgat

Kijk ook op facebook

100x100 wordt verplaatst

Doe mee met de 100x100 van de grindgat zwemmers.

Kies je starttijd en je kunt in maximaal 4 uur naar een optimale voorbereiding van het open water seizoen. De 100x100 zou plaatsvinden op 14 maart maar is vanwege Corona 

Opgeven kan hier.

Meer info hier.

Van 1KM tot 12KM van Maastricht

Het seizoen 2020 wordt op 13 september 2020 afgesloten met een 12KM prestatietocht/wedstrijd.

Iedere afstand tussen 1KM en 12KM is voor jou mogelijk!

Voor het eerst zal er een 12KM worden georganiseerd in het grindgat van Maastricht. Iedereen die het aandurft en zichzelf wil testen stimuleren wij om in te schrijven voor de 12KM prestatietocht/wedstrijd. Ben je nog niet zover maar wil je wel eens uitproberen hoever je komt, dan mag je ook minder ronden zwemmen. We tellen je ronden en nemen je tijd op! Dus iedere prestatie tussen 1KM en 12KM is voor jou mogelijk!