Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten

MZ&PC Maastricht, Gulpen en Valkenburg

Langebaanzwemmen (trainen) bij MZ&PC in het Geusseltbad voor 18+

Heb je plezier in zwemmen en wil je je conditie op peil houden, kom dan langebaanzwemmen bij MZ&PC. Zwemmen is een sport, die gezond is voor je hele lijf en leden. Goed voor je hart, longen en spieren en is vrijwel ongevoelig voor blessures.

Vanaf 18 jaar ben je welkom bij MZ&PC. De training, onder leiding van gekwalificeerde trainers, bestaat uit langebaanzwemmen en wordt aangepast aan jouw zwemniveau. Dat kan variëren van redelijk- tot zeer geoefend. De trainers beoordelen je niveau en maken vervolgens de baanindeling (differentiatie). Alle banen (8) zijn ingedeeld in verschillende zwemniveaus. Je zwemt dus samen met gelijkwaardige zwemmers. Gaat het beter of slechter dan kan de trainer je naar een andere baan verwijzen.

Kom ’n keer meedoen, de eerste 4 trainingen zijn gratis.

Klik hier voor de MZ&PC website

Maak van zwemmen jouw sport en wordt lid!.

MZ&PC is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Zwem Bond(KNZB) en ondersteunt het Sport4life project van de Gemeente Maastricht en zwemt in zwembad de Geusselt.